Verhuur

HRB-Sound verhuurt licht en geluid voor alle type locaties van huiskamerconcert tot feestlocatie voor een huwelijk, van kroeg tot en met feesttent en van sportevenement tot en met een festival. Hierbij proberen wij ons altijd aan de locatie en de mensen aan te passen. Aangezien elk evenement en elke klus weer anders is, is het belangrijk om te zorgen voor een goede afstemming. Dit kan door vrijblijvend met ons contact op te nemen.

Bands

Band Echt Wel

HRB-Sound verhuurt licht en geluid aan bands. Hierbij past HRB-Sound zich totaal aan op de locatie en band. Hierbij zijn er een aantal verschillende setups denkbaar zoals een aparte monitormixxer naast de band speciaal voor de band. Monitoring door middel van monitoren of in-ear of een combinatie van beide etc. Ook qua licht is er veel denkbaar bij HRB-Sound om zo het maximale uit de show van band te halen. Wij vinden dan ook dat een optreden niet gemaakt wordt door het geluidsbedrijf of band maar door een goede samenwerking tussen beide.

Evenementen

Van tennisbaan naar feestzaal. Oud en nieuwfeest 2014 Coevorden met band Melrose.

De ervaring leert dat elk evenement weer anders is en dat voor elk evenement weer andere prioriteiten zijn. HRB-sound probeert deze wensen en eisen om te zetten in een zo goed mogelijk resultaat om zo uw evenement in goede banen te leiden en daarbij uw evenement perfect te laten verlopen.

Losse verhuur

Naast het aanbieden van totaalpakketten doet HRB-Sound natuurlijk ook aan losse-verhuur. Hierbij kunt u voor alles op het gebied van audio en verlichting bij ons terecht.

 

Geluid:

EAW
GAE
Lab Gruppen
– Powersoft
– Crown
Xilica
Shure
Sennheiser
– Crest
– Midas
– Klark Teknik
– BSS
– Lexicon
– Yamaha
– Pioneer

Licht

Avolites(titan en pearl)
Martin
– Multiform
– Global Truss