Midas Pro1

De Midas Pro1 digitale mengtafel: nieuw in de verhuur bij HRB-Sound.

Midas Pro1
Midas Pro1 digitale mengtafel

De Midas Pro1 is een digitale mengtafel met vele opties. De Midas Pro 1 werkt met dezelfde software als de ‘grotere broers’ uit de serie: de Pro2, Pro2C, Pro3, Pro6, Pro9 en ProX. De tafel heeft intern vele verschillende effect units van Klark Teknik waaronder de: DN370 Graphic Eq, DN780 Reverb, SQ1 Dynamics etc.

Natuurlijk heeft de Midas Pro1 ook de mogelijkheid voor digitale stageboxxen, deze zullen komend jaar ook aangeschaft gaan worden. De PRO1 kan dmv AES50 aan een andere Midas tafel gekoppeld worden om zo een ideale combinatie te hebben van FOH(Front Of House) en monitortafel te hebben. Hierbij kunnen alle in en uitgangen 1 op 1 van de ene tafel naar de andere tafel worden overgezet. Met de Midas Pro 1 is het ook mogelijk om digitaal, door middel van AES/EBU, naar de EAW UX8800 processor of Lab Gruppen IPD2400 versterker te gaan, Dit voorkomt weer een onnodige AD/DA conversie stap en is daarom dus ook stiller.

De Midas Pro1 kan net zoals de Yamaha LS9 met een Ipad bedient worden. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak en flexabiliteit. Naast de Midas Pro1 en de Yamaha LS9 zullen er ook nog een aantal analoge mengtafels blijven waaronder de: Crest Audio X-Eight, Midas Venice en Crest Audio XR-24.

Meer informatie: MidasConsoles