Yamaha LS9

Yamaha LS9-16 digitale mengtafel nieuw in de verhuur

Yamaha LS9-16 digitale mengtafel
Yamaha LS9-16 digitale mengtafel

De Yamaha LS9 is een compacte digitale mengtafel. De tafel beschikt over 32 input kanalen welke elk voorzien kan worden van compressor, gate, limiter en natuurlijk toonregeling. Tevens is de tafel voorzien meerdere equalizers en van 4 interne effecten modules voor bijvoorbeeld galm en delay.

Standaard heeft Yamaha LS9 16 microfoon inputs, dit aantal is uit te breiden naar 32 door middel van een extra input kaart. De tafel is met een Focusrite preamp en yamaha MY16at kaart uitgebreid naar 24 input kanalen en 16 uitgangen. Hierdoor zal deze mengtafel voor de meeste middelgrote bands groot genoeg zijn.

Tevens is het mogelijk om de mengtafel met een Apple IPad te bedienen, dit zorgt voor extra gebruiksgemak en flexibiliteit.

Dit alles past in een 19 inch flightcase. Met de aanschaf van deze mengtafel en de Avolites Titan Mobile lichttafel is de ruimte benodigd in de zaal beperkt tot een minimum.

Naast deze digitale mengtafel blijft HRB-Sound ook nog de analoge mengtafels houden waaronder de Crest XR24, Crest X-Eight, Crest HP-Eight(24 kanalen) en Midas Venice.

Voor meer informatie klikt u hier.